*CSOBOT ADÉL* - Minden Csobot Adélról
Csobot Adél

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Csobot Adél, Malek Miklós által a "Barna Marilyn Monroe"-nak titulált 22 éves nagykárolyi, sokoldalú és színes személyiségű fiatal lány, aki énekel, táncol, színészkedik, és belekóstolt már a modellkedés/szépségkirálynők életébe is. A fiatal lánynak énekhangját már az általános iskola harmadik osztályába felfedezték, és ajánlották, hogy képezze tovább magát. Nyolc éve énekel. Az X-Faktorra, a Médiabefutóra, és különféle versenyekre a Nagykárolyi Kulturális Központ könnyűzene szakának oktatója, Szűcs József képezte ki. A kultúrháznál szavalt, táncolt, színészkedett és énekelt is. Az Elméleti Líceumban matematika-informatika szakon tanult Nagykárolyban. Az X-Faktor miatt nem halasztott évet! Miután felköltözött Budapestre, a verseny miatt eltolódtak a tanulmányai, de most folytatja és egy Budapesti gimnáziumban tanul. Nem szeretné, hogy a gimnáziumi tanulmányai legyenek a tanulmányai csúcsa, így mindenképp szeretne továbbtanulni! A gimnázium befejeztével Adélnak már vannak tervei is. Nemrégen pedig megjelent az első önálló lemeze, melyen Szenes Iván feldolgozásokat hallhatunk a mai idők stílusában! 2016-ban elnyerte az év énekesnője díjat a Glamour-gálán! Jelenleg boldog párkapcsolatban él Istenes Bencével, akivel egy közös fiú gyermekük is született, Nátán.

 

Csobot Adél - Szenes Iván Ami szívemen a számon - CD

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Ha elhangzik Csobot Adél neve, mindenkinek a stílusosság és a régi idők slágerei jutnak először eszébe. A 2012-es X Faktor széria legfiatalabb énekesnője egy nem mindennapi albummal örvendezteti meg a közönséget. Adél Magyarország legsikeresebb dalszövegírójának Szenes Iván legnagyobb slágereit gyűjtötte össze egy albumba, amit eddig soha nem hallott új stílusban dolgozott fel. A nagy "Szenes-himnuszok", mint a Kicsit szomorkás a hangulatom, Élvezd az életet, Hosszú az a nap vagy a Kétszer kettő néha öt mellett számos más meglepetés dal is felcsendül a korongon, amivel nem csak a nagy Szenes rajongóknak szeretnénk kellemes perceket szerezni, hanem a fiatalabb generációnak is.

A hét képe

Kicsinyítéshez kattints a képre!

 
Csacsogda

Ne hírdess! Ne szidd az oldalt, Csobot Adélt, engem, vagy bárki mást! Itt kérhetsz elite cserét. A szabályok megsértése tiltással jár! Megértésedet köszönöm!

Adél Facebookja

Instagram képek

Orfeumi fellépések

2014. 08. 07. (elmarad)

Későbbi időpont hamarosan...

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Hírek Adélról mindennap

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

2014-09-04-10 Hot

  2014.09.05. 15:26

http://img0.picup.hu/5v71dkj.jpg

Csobot Adél - Bence óta senki

(Imádják őket, mégsem találják az igazit)

Adél úgy érkezett Nagykárolyból Budapestre, az X-Faktor pörgésébe, hogy egy erdélyi srác volt a kedvese. A felfokozott életritmus, a sikerek, a távolság azonban elválasztotta tőle. No meg egy magyar fiatalember, Istenes Bence. A műsorvezető és az énekesnő hol szakítottak, hol ismét összejöttek - így töltöttek el több mint egy évet. Mostanra azonban már végleg szakítottak, Bence pedig a hírek szerint Tóth Gabi mellett tette le a voksát. Adél viszont hiába keresi a szerelmet, a jelek szerint képtelen túllépni Bencén, így nem tud bepasizni. (arra nem is gondoltak, hogy Adélnak rengeteg munkája van mostanság és még ideje sincs a szerelmet keresnie?! Azt pedig senki sem tudhatja, hogy Adél túllépett-e Bencén. - vido998)

A cikket vido998 gépelte!

Katt a fenti fotóra a cikk megtekintéséért.

Újabb instagram képek

  2014.09.05. 15:18

http://img0.picup.hu/7h51dkk.jpg

Adél az elmúlt két napban újabb képeket osztott meg közösségi oldalain! A képeket a fenti fotómontázsra kattintva a jobb nyíl segítségével tekinthetitek meg.

adelcsobot #today #mynails #beige #white #gold #ilikeit

adelcsobot #myday #beauty

adelcsobot Az én estém.. 😎 #good #night #hello #happy #happinessisallaround #sway #sleepy #swing #gipsy #ilikeit #ittvagyunk

adelcsobot Trendmánia forgatáááás !!! #trendmania #rtl #shooting #camera #happinessisallaround #fashion #girls #boys

Fellépések modul frissítve!

  2014.09.03. 17:26

http://img0.picup.hu/64z1djz.jpg

A délután folyamán frissítettem a jobb oldali Fellépések modulban található megjelenéseit Adélunknak! Mindösszesen négy fellépés (megjelenés) van feltűntetve az interneten! A 2015 áprilisában bemutató Lolita című (színpadi adaptációrol) már korábban írtam. Nézzétek meg a további eseményeket!!!

Vegyes képek

  2014.09.03. 13:20

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Adél a reggeli órákban egy újabb képet osztott meg magáról a közösségi oldalain! (katt a fenti fotómontázsra).  Továbbá találtam egy régebbi képet, amely az Orfeumban készült, még 2013 elején (KATT). Valamint előkerült egy jó minőségű fotó (KATT) az augusztus 16.-ai Varsányi fellépésről is. További szép délutánt mindenkinek! :)

adelcsobot Mosolygós szerda. Jó reggelt, jó munkát !!! #goodmorning #bright #beautiful #wednesday #happinessisallaround

2014-09-02 Kiskegyed

  2014.09.03. 13:06

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Csobot Adél: a hossz nem változik

Csobot Adél igazi átalakulóművész, aki egyáltalán nem ijed meg attól, hogy gyökeresen megváltoztassa külsejét. Így történt, hogy ezt az évet mindenkit alaposan meglepve rövid frizurával köszöntötte. Azóta eltelt pár hónap, és Adélnak esze ágában sincs visszanöveszteni a haját. Azonban a fazonja és a színe mostanában ismét gyökeresen megváltozott. De a középen elválasztott, teljesen sötét frizura is jól áll neki. Az énekesnő így is, úgy is nagyon szexisen néz ki.

A cikket vido998 gépelte!

A Kiskegyed magazin cikkéért katt a fenti fotóra.

Boldog Szülinapot Hédi!

  2014.09.02. 15:32

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Adél egyik legjobb barátnőjének, Rajnai Hedvignek ma van a 20.-ik születésnapja! Ezúton szeretnénk Mi is Nagyon Boldog Születésnapot kívánni Neki! Legyen csodálatos napja és teljesüljön továbbra is minden álma! :)) Happy Birthday!!!

Csobot Adél új műfajban próbálja ki magát

  2014.09.02. 12:48

A mindig mosolygós Adélt azonnal elvarázsolta a manouche, mely a swing egyik altípusa. A Horvátországból nemrég hazatért énekesnő következő fellépésein már az új műfajban fogja megcsillogtatni tehetségét és ebben egy zenekar is segítségére lesz.

Kicsinyítéshez kattints a képre!

A beszélgetésért KATT a képre!

Adélunk mesélt a Horvátországi nyaralásáról, az otthon töltött pihenéséről! Azt is megtudhattuk, hogy a nagyszüleit is meglátogatta, akiket már másfél éve nem látott. Nagy meglepetésünkre arról is beszámolt, hogy új műfajban próbálja ki magát, pontosabban a Swingnek egy stílusában a manouche-ban. Egy zenekarral kezdett el dolgozni, akikkel még pár napot gyakorol és fel is lépnek pénteken és vasárnap. Sajnos az eseményről ismét csak (nem tudunk semmi részletet, hol lesz stb. nem is szeretném ragozni a dolgokat... :(  Lényeg, hogy nem tudni előre Adél egyik fellépéséről sem, ami természetesen nem a lány hibája, másnak kéne ezekkel foglalkoznia, megosztania kedvencünk közösségi oldalán!) Mindenesetre nézzétek meg a beszélgetést! Adél nagyon aranyos és csinos a videóban. Szeretünk Adélka!

Adél a ma reggeli 8:08-ban!

  2014.09.02. 11:31

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Adél a reggeli órákban egy újabb, gyönyörű képet osztott meg magáról a közösségi oldalain! A fotóhoz kommentálta, hogy egy kicsit álmos és, hogy a 8:08-ban fog szerepelni. Sajnos az adás még nem került fel az internetre visszanézésre, de amint észreveszem rögtön megosztom itt az oldalon. Szép délutánt mindenkinek! :)

adelcsobot Jó reggelt!! Kicsit még álmos vagyok.. de nemsokára a 8:08-ban 😴 #rtl #studio #goodmorning #sleepy

„Szeressük egymást, gyerekek!” – karaoke és daltanulás Csobot Adéllal

  2014.09.01. 17:20

"Átrium Őrület a Színházak éjszakáján – este 8-tól és fél 11-től megismerhetitek Az Őrült Nők Ketrece kulisszatitkait. Várunk mindenkit szeretettel, aki már látta és aki még nem! Ne felejtsetek regisztrálni a programra!"

Kicsinyítéshez kattints a képre!

http://kulturbrigad.hu/production/szinhaz-mas-kepp-szinhazak-ejszakaja/

Holnaptól már nálunk is megveheti karszalagját a Színházak Éjszakájára. (4-es 6-os villamos, Mechwart liget megálló.) Jegypénztár: http://www.atriumfilmszinhaz.hu/atrium-informaciok/nyitva-tartas Délelőtt 10-től este 8-ig várjuk!

Újabb képek

  2014.09.01. 16:25

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Adél és Timi újabb képeket osztottak meg az instagram oldalukon. Kedvencünk unokatesójával, Széll Tímeával töltötte az elmúlt két napot, melyről két fotót is láthatunk, pontosabban csak a lábukról :'). Az első képen látszik Adél új cipője, amit nagyon szeret és amelyet öt nappal ezelőtt külön fotón meg is osztott (KATT). Valamint Timi is közzé tett egy képet, melyet a harmadik fotón meg is tekinthettek. A lány megosztott emellett egy videót is, amiben Adélka köszön a kamerának a Pesti éjszakában (KATT). Végezetül Adél tegnap és ma tett közzé egy-egy újabb képet. Az utolsó fotón Boldog szeptembert kíván. Nagyon gyönyörű!

adelcsobot #imádom #ittvagyunk

adelcsobot Ali Mohamed Birra Awash

adelcsobot !!!! #hello #september #happy #happinessisallaround

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Navigáció

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Ha te is szereted őt, ne habozz itt a helyed! Sok érdekességet találtok a Navigációban, továbbá a főoldalon a legfrissebb hírekből csemegézhettek. Ha tetszik az oldal nézz vissza máskor is! A szerkesztő: vido998

01.Főoldal
Hírek Adélról mindennap
02. Csobot Adél
Tudj meg többet róla
03. Extrák
Minden mennyiségben
04. Galéria
Az oldal galériája
05. Események
Adél közelgő fellépései
06. Bejelentkezés
Csak az oldal szerkesztőjének

Life.hu - Adél világa

http://static.origos.hu/s/img/i/1507/20150702csobot-adel-sztarszerzo.jpg?w=320&h=320

Új videósorozat indul a Life.hu-n! 

Csobot Adél, az X-Faktor korábbi szériájának versenyzője új videósorozatában smink- és frizuratippeket ad, egészséges finomságokat készít, és megmutatja, hogyan készíthetünk otthon, mi magunk csodaszép lakberendezési tárgyakat, dekorációkat. Mindezt persze sajátos, bohókás, kissé őrült, de mindenképpen szerethető stílusában. Fogadjátok sok szeretettel!

http://static.origos.hu/s/img/i/1510/20151029igy-lesznek-csodalatosak-a-kormeid2.gif?w=320&h=245

 

Forog a film

Swing Hatás

A bemutatkozó kislemez mellé megérkezett a videó is! Fogadjátok Szeretettel!

Oldal infók

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Nyitás: 2012.11.18
Szerkesztő: vido998
Design: vido998
Css: vido998
Tárhely: GPortal&noob

Hírdetés:

Kicsinyítéshez kattints a képre!

 

Adatlap

Kicsinyítéshez kattints a képre!

Életkor: 22

Családi állapot: kapcsolatban

Hajszín: vöröses sötétbarna

Szemszín: őzike barna

Csillagjegy: bika

Magasság: 165 cm

Hobbi: táncolás, görkorizás, biciklizés, filmezés, versírás

Kedvenc szín: kék

Kedvenc étel: francia krémhagymaleves, francia krémes

Kedvenc film: P.S. I love you, Coco Chanel

Kedvenc előadó: rengeteg van

Kedvenc tárgy: antik zsebóra

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:

Most vagyok utolsó éves Gimnáziumban.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:

Életvidám vagyok, tele energiával.

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret):

számos fellépés különböző rendezvényeken: emlékkoncert, város- és falunap, kisebb fesztivál, könyvbemutató, basszusgitározás és éneklés egy lányzenekarban

 

Számláló
Indulás: 2012-11-18
 
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!